Dijital Ajansımız: Agresif Arılar Haber Sitemiz: Sağlıklı Markalar Haber Sitemiz: Meraklı Hastalar

Blog

Felis 2018'den 3 Ödülle Döndük!

Ontex/Canped için hazırladığımız “Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen” projesi Dilan Baransel Sağlık İletişim Danışmanlığı’na 2 Felis 1 Başarı ödülü kazandırdı.

Bu yıl 13’üncüsü Zorlu PSM’de Jülide Ateş’in sunumuyla gerçekleştirilen Felis Ödülleri’nin ilk gecesinde, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Açıkhava, Basın, Marka Deneyimi ve Aktivasyon, Medya, Sağlık İletişimi, Üretimde Ustalık ve Verinin Yaratıcı Kullanımı bölümlerinin en başarılı işleri ödüllendirildi.

Ogilvy İstanbul CEO’su Emine Çubukçu önderliğindeki 15 kişilik jürinin en iyileri seçtiği Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü’nde Sağlık Alanı 1.liği Dilan Baransel Sağlık İletişim Danışmanlığı’nın oldu.

2. Gecede 2 Ödül Daha

Festivalin 2.gününde PR, Dijital, Dönüştüren Pazarlama Etkisi, Entegre Kampanyalar, Film, Markalı İçerik ve Eğlence, Mobil ve Radyo Bölümlerinin en başarılı işleri ödüllendirildi.

 

Goodworks İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Ergun Gümrah önderliğindeki 18 kişilik jürinin en iyileri seçtiği PR Bölümü’nde Dilan Baransel Sağlık İletişim Danışmanlığı “Hayatı Kaçırma Sen Bir Yolu Var İstersen” projesi ile; PR Amaçlı Yayın 1.liğini, Kanaat Önderleri ve Etki Sahipleri Aracılığıyla İletişim kategorisinde de başarı ödülünü alarak Felis 2018’den 3 ödülle ayrıldı.

Haber Bültenimize Kaydolun