Dijital Ajansımız: Agresif Arılar Haber Sitemiz: Sağlıklı Markalar Haber Sitemiz: Meraklı Hastalar

Blog

İstanbul Marketing Awards’tan Rolüm Ağır Peki Senin Rolün Ne? Projemize Altın Ödül

Türkiye Obezite Araştırma Derneği (TOAD) tarafından, Novo Nordisk’in koşulsuz desteği ile gerçekleştirilen Rolüm Ağır, Peki Senin Rolün Ne? projemiz, İstanbul Marketing Awards’ta Gold Ödül’e layık görüldü.

PROJE İLE DAMGALAMA VE AYRIMCILIĞA DİKKAT ÇEKİLİYOR

Dilan Baransel İletişim Danışmanlığı olarak Agresif Arılar Reklam Ajansı ile birlikte obeziteli bireylerin hayatlarının her alanında maruz kaldığı damgalama ve ayrımcılığa dikkat çekmek amacıyla başlattığımız ‘Rolüm Ağır, Peki Senin Rolün Ne?’ projesi farkındalığı artırarak kullanılan dili değiştirmeyi hedefliyor. Türkiye Obezite Araştırma Derneği (TOAD) tarafından gerçekleştirilen projede, medyadan sağlık çalışanlarına kadar toplumun pek çok kesimine ulaşarak obeziteli bireylerin sosyal hayatlarındaki sorunlara dikkat çekiyoruz.

İMA’DAN GOLD ÖDÜL

Rolüm Ağır, Peki Senin Rolün Ne? projesinin bu önemli etkisi İstanbul Marketing Awards (İMA) tarafından ödüllendirildi. Proje, İMA Ödülleri’nde Kurumsal İletişim & Sürdürülebilirlik kategorisinin Halkla İlişkiler Çalışmaları bölümünde Gold Ödül’ünün sahibi olduk.

Türkiye’de ilk kez obeziteli bireylerin yaşadığı damgalama ve ayrımcılık sorununa dikkat çeken proje, şimdiye kadar ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 6 ödüle sahip olduk.

Yorum Yok

Yanıtla

Haber Bültenimize Kaydolun